Wie ben ik

Zin om me nu al te leren kennen?

Ik ben Kim Peeters, 43 jaar en bezield in alle rollen die ik opneem: echtgenote, mama van drie zonen tussen 8 en 18 jaar, collega, ondernemer, vriendin. Ik ben een integere vrouw, altijd bezig met en betrokken bij wat me raakt.

De afgelopen 20 jaar bouwde ik een stevige HR-ervaring op bij twee werkgevers, zowel in België als Nederland.
Leergierig als ik ben, heb ik me in verschillende facetten van Human Resources verdiept.

Die expertise zet ik sinds 2017 om in hands on HR ondersteuning van bedrijven en hun medewerkers én doelgerichte loopbaanbegeleiding en coaching van individuele klanten.

Volgende opleidingen vormden
mee
mijn visie en aanpak

  • Bachelor Personeelswerk – Karel de Grote Hogeschool Antwerpen
  • Executive Program HRM – EHSAL Management School
  • Loopbaancoach en Stress & Burnout coach – HRD Academy
  • Gecertificeerd coach “Inspirerend coachen” – Jef Clement/Center for Self Management
  • Kiezen voor talent – Luk Dewulf

Ik vind massa’s inspiratie rondom mij. Uit de boeken van oa Brené Brown, Evi Renaux, Wouter Torfs en Joost Callens haal ik inzicht en energie. Daarnaast zijn de bezielers van Quinx, de dames met wie ik 2 jaar in het Quinx HR council zat, verschillende ex-collega’s en natuurlijk ook een klein groepje dichte vrienden die mijn hart openen, heel verrijkend.

En natuurlijk hoop ik op mijn beurt wat vuur door te geven.

Missie & visie

Organisaties worden gedragen door mensen, en mensen zijn stuk voor stuk diamanten.

Die vergelijking maak ik niet toevallig: diamant is een stevig, bijzonder en natuurlijk materiaal. Tegelijk heb je een bewust en secuur bewerkingsproces nodig om de ware schittering van de diamant zichtbaar te maken. Belichting vanuit een andere hoek, ondersteuning bij het slijpen en polijsten…

Diamond Coaching & HR is je partner!

Of je nu zelfstandig bent, werknemer, werkzoekend, ervaren of pas afgestudeerd… je kent waarschijnlijk nog maar een paar facetten van je eigen diamant.

Mijn missie is om zowel organisaties als individuen te begeleiden naar hun ware schittering.

Eerst en vooral omdat je zo eindeloos veel mogelijkheden en talenten in jezelf ontdekt, maar natuurlijk ook omdat wij er als omgeving van mee genieten.

Hoe meer mensen schitteren, hoe mooier onze samenleving!