Loopbaanbegeleiding

Ben je je energie op het werk wat verloren? Wil je een compleet andere richting uit met je carrière maar weet je niet hoe je dat aanpakt? Of is solliciteren voor jou moeilijk en snak je naar wat ondersteuning? Bij Diamond Coaching & HR vind je dat extra paar ogen om anders naar de werkelijkheid , jouw werkelijkheid , te kijken. Via loopbaanbegeleiding krijg je een duidelijk zicht op je talenten en valkuilen en leer je hoe je die doelgericht inzet om te bereiken wat je wil.

Door de vinger aan de pols van je carrière te leggen, komen vaak ook andere onzekerheden of problemen bovendrijven. Via loopbaanbegeleiding begeleid ik je ook daarbij op weg naar een oplossing. Diamond Coaching & HR belicht alle facetten van je diamant en zorgt er samen met jou voor dat die gaat schitteren in al z’n schoonheid.

Ik hanteer geen standaard procedures: elke coaching is er eentje volledig op maat van je behoeften.

Wat hebben ze allemaal gemeen?

Ze zijn resultaatgericht, pragmatisch en authentiek.

We gaan aan de slag met:

  • ervaringsopdrachten en reflectiemomenten
  • opdrachten die je, tussen de sessies in, thuis voorbereid
  • een persoonlijk ontwikkelingsplan

Pragmatiek en regelmaat staan centraal zodat je gegarandeerd resultaat boekt.

Dankzij mijn samenwerking met Dialogisch kan je gebruik maken van de loopbaancheques van de Vlaamse overheid, een financiële stimulans voor werknemers en zelfstandigen om werk te maken van je werk.

Vier uur coaching kost daardoor slechts 40 euro.

Heb je geen recht (meer) op loopbaancheques, of zijn je persoonlijke coachingsvragen niet loopbaangerelateerd? Dan maak ik een offerte op maat voor jouw persoonlijk coachingstraject.

Volg deze drie stappen en begin meteen!
1

Plan je afspraak bij Diamond Coaching & HR

2

Registreer je bij VDAB en koop je loopbaancheques

3

Kom langs, we zijn klaar om te starten!

E. Brabant
Sas van Gent

“Kim is echt aanwezig en vraagt door als het nodig is”
Ik heb loopbaanbegeleiding gevolgd bij Kim Peeters naar aanleiding van een succesvolle samenwerking waarbij we beiden in het HR-team werkten. Kim is echt aanwezig in een gesprek, ze neemt de tijd om op een actieve manier te luisteren, vraagt door en durft te confronteren. Dat zet aan tot actie. Ik zou Kim zonder twijfel aanbevelen als coach omwille van haar positieve houding en efficiëntie. Ik heb ieder gesprek als zeer leerzaam ervaren. Meer nog, het is een verrijking.

E. Maertens
Mechelen

“Focus op capaciteiten”
Met kleine stapjes en jouw begeleiding & coaching heb ik het allemaal wat beter kunnen plaatsen, wat meer inzicht gekregen in wat ik juist wil en kan. Dat heeft rust en zelfvertrouwen gebracht en precies daardoor heb ik de stap durven zetten naar dat grote, onbekende zelfstandigenstatuut.
Jouw aanpak: heel begripvol, geduldig, met oog voor het persoonlijke. Je focust op capaciteiten, karakter en wensen, en niet louter op de huidige job.

E. Dethier
Mechelen

“Een concrete, no-nonsens aanpak”
Op zoek naar een nieuwe wending in mijn loopbaan kwam ik bij Kim terecht. Dankzij haar ben ik nog meer gaan nadenken over de richting die ik uitwilde en hoe dit te bereiken. Naast haar jarenlange ervaring in de HR, waardeer ik tevens Kim’s concrete, no-nonsens aanpak. Absoluut een aanrader als je met vragen over je carrière worstelt.

B. De Waele
Zele

“Nieuwe inzichten over werken”
De loopbaanbegeleiding bij Kim Peeters bracht me nieuwe inzichten over werken.
Het evenwicht tussen werk – gezin – ontspanning was zoek en ik wist niet hoe het te herstellen. Na een korte loopbaanbegeleiding is dat heel goed gelukt!

T. Steeman
Sint-Gillis-Waas

Een absolute aanrader!
Na een burn-out heb ik besloten om loopbaanbegeleiding te volgen. Via andere contacten ben ik bij Kim terechtgekomen. Na het kennismakingsgesprek wist ik meteen dat ik bij de juiste persoon zat. Kim stelt je gerust, luistert zeer actief naar wie je bent en wat je wil in je leven en je werk.  Ook door gerichte vragen te stellen kom je samen met haar tot de beste ‘oplossing’ voor jezelf.  Een absolute aanrader!