Individuele coaching & loopbaanbegeleiding

Ben je je energie verloren? Zit je met vragen rond je persoonlijke ontwikkeling? Wil je een andere richting uit met je carrière maar weet je niet hoe je dat aanpakt? Of is solliciteren voor jou moeilijk en snak je naar wat ondersteuning? Zoek je naar evenwicht tussen werk en privé? Bij Diamond Coaching & HR vind je dat extra paar ogen om anders naar de werkelijkheid , jouw werkelijkheid , te kijken. Via individuele coaching krijg je een duidelijk zicht op je talenten en valkuilen en leer je hoe je die doelgericht inzet om te bereiken wat je wil.

Door de vinger aan de pols van je carrière te leggen, komen vaak ook andere onzekerheden of problemen bovendrijven.

Via individuele coaching begeleid ik je ook daarbij op weg naar een oplossing. Diamond Coaching & HR belicht alle facetten van je diamant en zorgt er samen met jou voor dat die gaat schitteren in al z’n schoonheid.

 

Ik hanteer geen standaard procedures:

elke coaching is er eentje volledig op maat van je behoeften.

Wat hebben ze allemaal gemeen?

Ze zijn resultaatgericht, transparant, uitdagend en authentiek.

 

Pragmatiek en regelmaat staan centraal zodat je gegarandeerd resultaat boekt.

We gaan aan de slag met:

  • gesprekstechnieken,
  • ervaringsopdrachten,
  • reflectiemomenten
  • en persoonlijkheidstesten.

Ik maak een passende offerte voor jouw coachingtraject!

Volg deze drie stappen en begin meteen!
1

Plan je afspraak bij Diamond Coaching & HR.

2

Kom kennismaken in een persoonlijk gesprek.

3

Beslis of je verder met mij aan jouw ontwikkeling wil werken!

E. Brabant
Sas van Gent

“Kim is echt aanwezig en vraagt door als het nodig is”
Ik heb loopbaanbegeleiding gevolgd bij Kim Peeters naar aanleiding van een succesvolle samenwerking waarbij we beiden in het HR-team werkten. Kim is echt aanwezig in een gesprek, ze neemt de tijd om op een actieve manier te luisteren, vraagt door en durft te confronteren. Dat zet aan tot actie. Ik zou Kim zonder twijfel aanbevelen als coach omwille van haar positieve houding en efficiëntie. Ik heb ieder gesprek als zeer leerzaam ervaren. Meer nog, het is een verrijking.

E. Maertens
Mechelen

“Focus op capaciteiten”
Met kleine stapjes en jouw begeleiding & coaching heb ik het allemaal wat beter kunnen plaatsen, wat meer inzicht gekregen in wat ik juist wil en kan. Dat heeft rust en zelfvertrouwen gebracht en precies daardoor heb ik de stap durven zetten naar dat grote, onbekende zelfstandigenstatuut.
Jouw aanpak: heel begripvol, geduldig, met oog voor het persoonlijke. Je focust op capaciteiten, karakter en wensen, en niet louter op de huidige job.

E. Dethier
Mechelen

“Een concrete, no-nonsens aanpak”
Op zoek naar een nieuwe wending in mijn loopbaan kwam ik bij Kim terecht. Dankzij haar ben ik nog meer gaan nadenken over de richting die ik uitwilde en hoe dit te bereiken. Naast haar jarenlange ervaring in de HR, waardeer ik tevens Kim’s concrete, no-nonsens aanpak. Absoluut een aanrader als je met vragen over je carrière worstelt.

B. De Waele
Zele

“Nieuwe inzichten over werken”
De loopbaanbegeleiding bij Kim Peeters bracht me nieuwe inzichten over werken.
Het evenwicht tussen werk – gezin – ontspanning was zoek en ik wist niet hoe het te herstellen. Na een korte loopbaanbegeleiding is dat heel goed gelukt!

T. Steeman
Sint-Gillis-Waas

Een absolute aanrader!
Na een burn-out heb ik besloten om loopbaanbegeleiding te volgen. Via andere contacten ben ik bij Kim terechtgekomen. Na het kennismakingsgesprek wist ik meteen dat ik bij de juiste persoon zat. Kim stelt je gerust, luistert zeer actief naar wie je bent en wat je wil in je leven en je werk.  Ook door gerichte vragen te stellen kom je samen met haar tot de beste ‘oplossing’ voor jezelf.  Een absolute aanrader!

K. Geerts
Sint-Niklaas

“Gesterkt om in mezelf te blijven geloven en trouw te blijven aan mezelf”

Na een lange werkonderbreking zocht ik een authentiek iemand met de nodige expertise om me op weg te zetten en te ondersteunen in mijn zoektocht naar een job. Het was een fijne ervaring te voelen dat wat er op Kim haar website staat geen mooie woorden zijn, maar dat dit overeenkomt met de realiteit. Kim is een betrokken, warme vrouw met de nodige kennis en ervaring om mensen te coachen. Ik kan telkens voelen dat het werkelijk haar passie is om dit te doen en dat is fijn. Van daaruit heeft ze mij gesterkt om te blijven geloven in mezelf, om ervoor te gaan ook al is het een lastig parcours en om bovenal trouw te blijven aan mezelf.

E. Audenaert
Waasmunster

Leren stilstaan bij waar ik energie uit haal

Dankzij loopbaancoaching bij Kim Peeters heb ik leren stilstaan bij wat ik graag doe, waar ik goed in ben en dan ook energie uit haal. Belangrijke inzichten voor mij om op mijn 45 jaar het eens over een andere boeg te gooien en de juiste keuzes te maken wat betreft de inhoud van mijn toekomstige job!

L. Matthyssens
Sint-Niklaas

Inzicht in mezelf en motivatie teruggevonden

Kim heeft me geholpen om in te zien wat ik miste in mijn huidige job. Dit was iets waar ik zelf al lang mee worstelde. Door het traject heb ik inzicht gekregen in mezelf en in wat ik belangrijk vind in een job. Ik ben blij dat ik hierin hulp had want ik denk dat ik er zelf niet zou zijn uitgekomen. Door het traject heb ik mijn job kunnen aanpassen en heb ik mijn motivatie teruggevonden om weer dagelijks aan de slag te gaan.

I.Vermeulen
Beveren-Waas

“Mijn blik is verruimd zonder carriereswitch”

Ik kwam na de eerste 2 sessies al tot de ontnuchterende vaststelling dat ik niet persé een carrièreswitch hoef te maken om me gelukkiger te voelen op werkvlak. Dit traject deed me inzien wat ik effectief zoek in een job en de meeste zaken vind ik momenteel reeds terug in m’n huidige functie. Het helpt om die positieve punten in m’n huidige job beter en bewuster te belichten.
Daarna leerde ik ook nog omgaan met momenten van stress, zodat stress geen chronische negatieve factor wordt. Ik blijf daarvoor gaan met de tools die ik aangereikt kreeg gedurende het traject.
Kim heeft me verscheidene keren de ogen doen openen, m’n blik doen verruimen zodat ik besef dat veranderen van werk niet altijd de beoogde voldoening of gemoedsrust geeft 🙂

 

N. De Boeck
Buggenhout

“Het verschil voor en na de loopbaancoaching is gigantisch”

Ik blik terug op verrijkende sessies loopbaanbegeleiding: ik kreeg inzicht in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Aan de hand van diepgaande gesprekken en denkvragen voor thuis lukte het me om concrete stappen te zetten. Het verschil tussen toen en nu is gigantisch. Ik waardeer vooral de warmte, oprechtheid en echtheid van Kim. Zij geeft het vertrouwen dat nodig is om jezelf als coachee te tonen en een begeleiding bijgevolg doeltreffend te maken.

 

 

L. De Wolf
Dendermonde

“Kim gaf me van bij ons eerste gesprek een warm gevoel en stelde me gerust dat “zoekend zijn” perfect oké is”

Doorheen de sessies ben ik mezelf een paar keer tegengekomen, wat er voor zorgde dat ik me voor nieuwe uitdagingen durfde openstellen.  Dankzij de loopbaanbegeleiding ben ik durven springen in een nieuw avontuur en ik raad iedereen dan ook aan om loopbaanbegeleiding te volgen. Ik heb weer volop zin in het leven en geniet nu weer van elke (werk)dag.”