HR-ondersteuning voor bedrijven

Ben je klein begonnen en groeit je zaak nu langzaam maar zeker uit tot een onderneming met meer personeel?
Dan heb je wellicht een duurzame partner voor je HR-aangelegenheden nodig.
Of heeft de afdeling Human Resources van je organisatie de handen vol en is een vaste kracht erbij net dat tikkeltje te veel?
Dan is Diamond Coaching & HR de ideale oplossing voor jouw bedrijf: professionele HR-ondersteuning op freelancebasis.

Bedrijven zijn dynamisch: mensen komen en gaan, functies wijzigen en nieuwe uitdagingen dienen zich aan.
Daar komt voor het Human Resources-team heel wat bij kijken. Ook kleinere ondernemers willen graag wat taken uit dat ruime HR-pakket doorschuiven.

Ik vertrek vanuit een positieve kijk naar medewerkers, duidelijke communicatie en wederzijdse feedback. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat tijd maken voor menselijke aandacht, vertrekken vanuit zorg voor medewerkers en hun in hun sterktes inzetten, een grotere betrokkenheid, beter functioneren en dus ook een beter bedrijfsresultaat oplevert.
Ik ben op mijn best als ik knelpunten binnen HR in kaart kan brengen en analyseren. Afhankelijk van het soort HR proces, geef ik dit zelf vorm, voer ik dit ook zelf (tijdelijk) uit of breng ik je in contact met een specialist uit mijn netwerk.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als generalist in verschillende bedrijven en sectoren kan ik je bedrijf of organisatie op maat en doelgericht ondersteunen bij de verschillende facetten van het HR-gebeuren.

Dat kan voor korte, losse opdrachten, voor HR projecten of op een duurzame en langdurige manier met vaste momenten per week of maand.

  • Werving & selectie
  • Training & ontwikkeling
  • HR business partnership
  • Payroll en sociale wetgeving
  • Performance management
  • Coaching van werknemers
  • Coaching van leidinggevenden
  • Ontslagbegeleiding
  • Projectuitvoering
E. Debeuckelaer
Indaver
HR director België

“Een HR professional op wie je echt kan berusten”
Ik heb Kim ervaren als een professionele medewerkster met wie ik met veel plezier heb samengewerkt. Haar toewijding, engagement en doorzettingsvermorgen maken van haar een HR professional op wie je echt kan berusten!

K. Claeys
Coopman Orona
HR Manager

Een bijzonder aangename en constructieve samenwerking!
Kim toont dezelfde betrokkenheid als een interne medewerker, stemt af waar nodig, levert tastbare resultaten en doet verbetervoorstellen waar mogelijk.

T. Hanskens
Planet Talent
HR Manager

Kim straalt rust en professionaliteit uit!
Kim staat ons als HR professional bij in de recruitment-gesprekken. Op basis van een verkennend gesprek en haar eigen voorbereiding was zij zeer snel ingewerkt in onze business en profielen. Na elk gesprek bezorgt ze ons duidelijke feedback en zorgt ze ervoor dat we snel kunnen schakelen naar onze kandidaten toe, wat heden ten dage van groot belang is.
Dit alles weerspiegelt zich in een vlotte samenwerking.